Elnökség

Schmalzné Klézli Csilla vagyok, 30 éve folyamatos szakmai képzéseknek köszönhetően felépítettem álmaim munkahelyét Partyboom Rendezvényszervezés és Pirotechnika cégcsoportot, ahol mára már nem csak saját álmainkat építjük lelkes csapatommal, hanem a együtt álmodunk és valósítjuk meg mindazt, mely később csodálatos valóság és méltó emlék marad.

Munkámban maximalista vagyok, büszke vagyok, hogy értéket, hidat teremtünk az emberi kapcsolatokban. Több ezer gyermekkel játszottunk együtt falunapi és városi rendezvényeken, több mint ezer boldog párral örültünk együtt a nagy napjukon.

Rengeteg hátrányos és fogyatékkal élő gyermek szeretetét tükröztük vissza munkánk során. Rengeteg világhírű személynek dolgozhattunk: 2004-es látogatásakor a Fülöp spanyol herceg és feleségének ünnepi díszebéd dekoráció, José Carreras-, Plácido Domingo-, Buena Vista Social Club, Pannon Filharmonikusok színpadi és háttér dekoráció… Felsorolni is nehéz, azt a sok élményt, amiben részem lehetett a munkám és kapcsolatrendszeremen keresztül.

Tagként részt veszek a Pécsi Jótékony Nőegylet karitatív munkáiban, ahol rengeteg hátrányos sorsu gyermeknek nyújtunk segítő kezet. Itt és egyéb munkáinkon keresztül érintett meg, milyen sok embernek van szüksége figyelemre, szeretetre, egy jó szakember jól elhelyezett mondatára…

Ráébredtem arra, hogy amit tanutam, nem csak nekem van szükségem rá. Kézenfogva Együtt Tovább Egyesület elnökeként célom, hogy minél több helyen meg tudjuk valósítani az egymásra figyelés és segítés alapvető mintáinak a követését. Rengeteg jó ember inspirál, tanít és segít, hogy egy kis jót hozzunk be az emberek hétköznapjaiba. Fontos számomra az őszinte, segítő hozzáállás munkatársaimhoz, partnereimhez, segítségre szoruló családokhoz. Szegény családból származom, sok nehézségen vagyok túl, minden egyes lépcsőfok, amit eddig megtettem megtanított arra, ha van egy kis plusz mosoly, ölelés, kézfogás, bármi, amivel másoknak segíthetek, nem tarthatom vissza.